• .mijn rox 11.0 slaat de rit niet correct op waardoor ik de gegevens van de rit steeds kwijt ben! Wie heeft de oplossing?

  Gesteld op 22-9-2018 om 22:48 in forum Sigma ROX GPS 11.0 Misbruik melden
  • DAT PROBLEEM HEB IK OOK GEREGELD.
   HET GAAT WEER EEN TIJDJE GOED TOT DAT ER WEER EEN TIENTAL RITTEN IN HET GEHEUGEN STAAT.
   HET IS IN IEDER GEVAL HOOGST IRRITANT!
   Geantwoord op 24-9-2018 om 19:30

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Ik heb zelf een Rox 7.0 en ken dit probleem niet. Het lijkt op een geheugenprobleem. Misschien regelmatig de opgeslagen ritten verwijderen. Anders contact opnemen met Wilco Zevenbergen van Sigma Sport Benelux. Hij heeft me in het verleden goed kunnen helpen Geantwoord op 24-9-2018 om 19:37

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info