• Ik heb een Siemens koffiezetapparaat type surpresso S50. Het apparaat geeft de melding "bonen vullen", maar er zitten voldoende bonen in het reservoir. Het maalwerk draait normaal, maar de bonen in het reservoir gaan het maalwerk niet in. Hoe krijg ik het apparaat weer aan de praat?

    Gesteld op 12-3-2018 om 09:21 in forum Siemens surpresso s50 Misbruik melden
    • Hallo

      Is ’n bekend probleem in geval van niet helemaal kurkdroge bonen.
      Die willen wel eens niet ‘indalen’ met daarbij de vervelende eigenschap dat de bovenste wel boven het maalsysteem samenklitten zodat je niet ziet dat dat systeem leeg is.
      Remedie is regelmatig met je vingers in dat compartiment de bonen wat naar onder toe vegen.

      Succes en groeten,
      wk

      Geantwoord op 12-3-2018 om 10:38

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dank voor het antwoord. Echter: de bonen die ik gebruik zijn kurkdroog, ze bevinden zich op het draaiende maalwerk en bewegen, maar ze dalen niet in. Het lukt nog steeds niet... Geantwoord op 12-3-2018 om 10:48

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Doe eens een klein beetje aan bonen er in zodat u de molen nog ziet en kijk dan eens of de molen niet de verkeerde kant op draait.
      Als dat zo is dan de achterkant open maken en de stekkertjes op de molen omwisselen. Geantwoord op 12-4-2018 om 14:46

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Nu te laat maar misschien voor een volgende. Draadjes op de molen omdraaien. Dan draait de molen de andere kant op en gaan de bonen wel naar beneden. Geantwoord op 29-2-2024 om 22:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info