• Beste,
    Voor hetvervangen van de lamp klopt de handleiding niet met het toestel: glasplaatje is te verwijderen, maar het rooster voor de lamp kan niet worden verwijderd. Kan iemand mij adviseren ?
    Alvast bedankt,
    Jan

    Gesteld op 15-8-2011 om 21:24 in forum Siemens hf 35 m562 Misbruik melden
    • Same here, zit er uberhaupt een lampje in? Ik heb een nieuw apparaat waar vanaf het begin al geen licht is. Het glasplaatje heb ik er uit gehaal en inderdaad zit er nog een rooster die ik er niet af krijg.
      Weet iemand trouwens welke kant van het glasplaatje aan de binnenzijde moet? Bij het loshalen heb ik hier niet op gelet en nu weet ik niet meer welke kant tegen de rooster moet en welke kant naar de binnenkant van de magnetron. Aan de ene kant van de glasplaat lijkt een soort beschermlaag te zitten en de andere kant is gewoon glas. Alvast bedankt. Geantwoord op 5-2-2012 om 22:53

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ja, kan ik. Ik heb de hf35m562/03 en had hetzelfde probleem; het toestel met de 4 schroeven aan de binnenzijde net achter de deur losschroeven. dan het toestel er zo'n 20cm uitschuiven. Links zie je dan een klepje met één schroef. Achter dit klepje zit het lampje. 2 min werk. succes Geantwoord op 2-7-2012 om 15:29

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info