• Hallo allemaal, onze droger is nu 2.5 jaar oud, reinig telkens goed alle filters, zelfs die onderin die je moet openen met een klepje maar nu geeft de droger na enkele seconden gelopen te hebben -P- aan en de droger maakt rare geluiden, alsof de trommel dan weer voorwaarts dan weer achterwaarts draait, het tikt en dan pats weer op -P-......iemand enig idee wat te doen (we hebben ondertussen het waterreservoir veranderd in afvoer laten lopen, met lucht de droger doorgeblazen maar desondanks telkens dit teken en de tijd blijft bij aanzetten weer op 2.06 staan)

    Gesteld op 22-2-2021 om 20:19 in forum Siemens WT45W273NL - iQ300 Misbruik melden
    • Ondertussen doet de droger weer als vanouds! Wat blijkt, de deur viel niet helemaal in het slot waardoor de droger na een aantal keer draaien 'voelde' dat de deur niet in het slot zat en daardoor er mee stopte. Ik kwam er achter door het deurtje goed aan te duwen en langer vast hield (ook ergens gelezen op een forum) toen draaide de droger de hele was droog. Nu moet ik de deur wat steviger dicht duwen en voila, draaien maar! Geantwoord op 28-4-2021 om 22:44

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info