• Wij hebben sinds een week denk ik hetzelfde probleem eigenlijk na we het service programma "Ontkalken nodig" hebben doorgelopen; de volgorde is als volgt:
    -apparaat wordt aangezet. Water uit de koffieuitloop (dat is normaal),
    -kies café creme en de bonen worden gemalen,
    -dan stopt het apparaat en komt de melding "Controleer watertank",
    -melding "schuimer trekken" en als de schuimer open staat "Het systeem vult zich",
    -er komt water uit de schuimer en dan "schuimer duwen",
    -hierna kan er wel weer koffie gezet worden maar dan moet deze opnieuw de koffie malen, dus
    je bent de koffie gewoon kwijt (eigenlijk zonde),
    Dit gebeurt over het algemeen als het apparaat een tijdje uit is geweest en wordt aangezet. Kan het een lekkage zijn in het apparaat? Zit er in het apparaat ook watertank/boilertje?
    Heeft het met kalkaanzetting/hardheid van het kraanwater te maken?
    Ons apparaat is ong. een jaar oud.

    Gesteld op 31-8-2013 om 15:05 in forum Siemens TE503201RW Misbruik melden
    • Hallo, wij hadden ongeveer hetzelfde probleem (zie vraag van 03-07-2013) en hebben de machine opgestuurd naar Siemens. Is heel keurig geregeld, machine wordt in een krat geplaatst door Post Nl en meegenomen. Binnen 3 dagen keurig bericht (tel.) en werd op de juiste tijd weer terug bezorgd. De Siemens fabriek geeft aan dat de "Pomp en Flow sensor is vervangen en een nieuw type o-ring is geplaatst. App gereinigd/gereset. app getest en functioneert weer naar behoren. Fabriek zegt wel: Let op app dient opnieuw ingesteld te worden. Dit viel reuze mee en wij genieten weer van ons lekkere kopje koffie. Onze machine is ook iets meer dan een jaar oud. Geantwoord op 31-8-2013 om 19:55

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info