• E:15 staat voor water in een (nood)lekbak... Vaak overtollig condenswater dat er inkomt door de vaatwasserdeur weinig open te houden (na elke wasbeurt verstandig de deur met een gevouwen theedoek open te houden: wordt je vaat ook droger) Wat nu? piepen... niet aan uit... 1) stekker eruit 2) waterkraan dicht draaien 3) Plint onder de vaatwasser weghalen 4) verwijder de voorkap 5a6 tork los schroeven zijn enkel de lange 5) nu kun je bij de tork schroeven bij het gedeelte dat achter de plint zit. Het gaat om een gevouwen plaat. 5) haal het "T-shirt"vormige foam weg en pak een zaklamp 6) je kunt nu in de machine kijken naar een piepschuime drijver hier zit een soort duplovormig blokje op. 7) probeer het duplo blokje er voooorzichtig af te krijgen door het wat te kantelen 8) probeer met je nagels voorzichtig de cdvormige piepschuimdrijver eruit te krijgen. 9) haal al het water weg dat hier in staat en ook waarschijnlijk onder de plaat. 10) drijver er weer in, schakelaar er weer op, tshirt er weer in afdekplaat je er weer op, eerst een wasdraaien daarna kijken of er niet veel vocht ligt. Anders moet de machine eruit en verder nagekeken worden op lekkages. Succes en hoop dat het enkel niet weggelopen condenswater is.

    Gesteld op 27-5-2014 om 14:41 in forum Siemens SE24266EU Misbruik melden
    • dank u wel, enkel de zij panelen afgehaald voorzichtig met een doekje het meeste water er uit ge dept ,dan lichtjes uitblazen met een HAARDROGER en klaar is kees.
      (technieker vroeg 250€ aan de telefoon)2uur werk en een pintje (voor mij zelf, 1€ )
      Werkt weer perfect, DUS E15 = condenswater onderaan de vaatwas (toch in mijn geval). Geantwoord op 29-8-2014 om 19:22

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info