• Ik heb de thermostaat geprogrammeerd op bijv. 20 graden op dinsdag van 1700 tot 2300 uur. Ik bemerk dat als ik 'm dan 's avonds een graadje hoger zet, dat ie dat in de programmering opslaat en als de nieuwe standaard gaat beschouwen. Dus als ik dat op een dinsdag doe, dan begint ie volgende week dinsdag direct al met die 20 graden. Met andere woorden: er is kennelijk geen basisprogrammering waar ie steeds op terugvalt. Een aanpassing wordt direct als de nieuwe standaard gezien. Dat is toch idioot? Heb er nu twee dagen mee zitten stoeien, maar zie niet in hoe dat anders kan. Ook de handleiding heeft het niet over een tijdelijke temperatuurswijziging tot het eerstvolgende schakelmoment. Die handleiding zegt alleen dat je de omschakeltoets kunt gebruiken. Dat is natuurlijk wel zo, maar je wilt soms toch ook een kleine nuance in de gekozen temperatuur aanbrengen en nadien weer terug kunnen vallen op de programmering?
    Wie kan mij helpen?

    Gesteld op 13-1-2012 om 09:48 in forum Siemens REV200 Misbruik melden
    • Geen idee maar ik leef met je mee..
      Hier spookt het ook rond de rev200

      Zetten we hem s'avonds voor het naar bed gaan terug op 16 graden dan kan het maar zo gebeuren dat hij midden in de nacht in eens denk dat 20 graden ook wel lekker is...

      Programma's wijzigen zichzelf zonder noodzaak en bedoeling..
      Het moet toch zo zijn dat hij altijd terug valt op het programma bij het volgende schakel punt... en niet op wat de gebruiker vorige week effe wou...
      Ding is volkomen nutteloos zo..

      Is erg digitaal en dus, Wanneer komt de update.....

      Benno


      Geantwoord op 7-2-2012 om 14:15

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info