• Ik zoek niet de handleiding die hier beschikbaar is maar wel het groene papier dat er bij zit voor installateurs, daar is info op te vinden hoe je bv het inzamelsysteem kan om zetten dat het differentieel regelt tussen op en af slaan, nu schakelt mijn thermostaat pas aan als hij 0.4° onder de ingestelde temperatuur meet en af bij 0.04° boven de ingestelde temperatuur, vermits de radiatoren dan gevuld zijn met warm water en pomp even blijft na draaien om restwarmte ketel naar radiatoren te voeren stijgt de temperatuur na afvallen thermostaat nog wat door wat logisch is.
    Hier door is het verschil tussen laagste en hoogste regelbaarheid temperatuur te groot, hoe dit differentieel korter te zetten vind je niet terug in de standaard handleiding.
    Voor installateurs zou er echter een diepgaandere handleiding beschikbaar zijn die de uitleg van de dipswichen intern geeft, via deze dipswitchen zou dus ook her verschil tussen op en afschakelen REV 12 verkleint kunnen worden.
    DAT zou ik graag weten hoe die dipswitchen moeten staan om een zo klein mogelijk temperatuurverschil te verkrijgen tussen op en af.

    Gesteld op 7-11-2010 om 12:11 in forum Siemens REV12 Misbruik melden
    • Dit is nu exact ook mijn probleem. Als ik snel geen oplossing heb, zie ik maar één uitweg ... de thermostaat vervangen door een ander (en beter) type / merk. Geantwoord op 20-12-2014 om 15:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info