• - Het display is niet verlicht.
    - Hoe kan ik de tijd instellen ?

    Gesteld op 11-4-2014 om 17:17 in forum Siemens HB84K552 Misbruik melden
    • Ik zit met hetzelfde probleem, t.t.z. dat dit in het begin geen probleem was. Het gaat hier over Combine Oven - microgolf HB84K552 N - FD 9404, gekocht in juni 2014. Na instellen van de huidige tijd, bleef het display verlicht en functioneerde de klok zichtbaar.

      Niet dat het een heel erg probleem is, maar we vonden het heel handig en waren het zo gewend het juiste uur op het display van het toestel te zien. Nu, sinds kort, ik weet niet waarom, is dat niet meer mogelijk. Het display blijft zwart. Het baat niets dat we het uur terug instellen, ook niet bij volledige uitschakeling van de stroomtoevoer en opnieuw instellen, het uur blijft niet opgelicht, de klok doet wel haar werk wanneer we de oven gebruiken en de timer is ingeschakeld.

      In de handleiding krijg ik voor dat euvel geen oplossing voorgesteld. Dus maar op de website support van Siemens de vraag gesteld, aangezien we daar de mogelijkheid hebben een e-mail te versturen na invullen van alle gegevens. Tot 2 x toe, heb ik dat laatste gedaan, maar Siemens reageert doodeenvoudig niet! Ik ben ook niet de enige met dat probleem, dat zag ik op het forum, maar geen van allen kreeg een antwoord! Klantvriendelijk, hé?

      Ondertussen heb ik het probleem voorgelegd aan de firma die het toestel leverde, die stuurde me een toelating om de oven terug te sturen voor herstel of vervanging, maar dat doe ik niet, teveel rompslomp(ik met het opnieuw veilig verpakken(ik heb de originele verpakking niet meer) en naar de post dragen.
      Geantwoord op 18-2-2015 om 11:14

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
    • Als de tijd niet meer zichtbaar is (display niet zichtbaar) dan kun je met de basis instellingen - Basisinstellingen wijzigen - pagina 11 - het display/tijd weer standard (altijd -> zie optie: C21) zichtbaar maken. Bekijk de tabel op pagina 11 goed door.

      Groet, Roy (tevreden gebruiker) Geantwoord op 27-3-2020 om 20:29

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info