• Ik zoek een rechter deurhaak voor dit apparaat. Deze is afgebroken, waardoor het plateau niet meer draait en de magnetronfunctie niet meer werkt. Wie kan mij hieraan helpen. Hij is niet meer leverbaar en dat kost me dus eigenlijk een nieuwe oven. Heb al van alles geprobeerd, ook bij Siemens zelf en zij zeggen dus dat het gewoon niet meer leverbaar is. Te oud apparaat. Zonde.
    Ik hoor graag reacties als u mij kunt helpen

    Gesteld op 29-11-2016 om 17:26 in forum Siemens HB77L55 Misbruik melden
    • Bij mij is van dezelfde oven de linkerdeurhaak afgebroken. Heb jij inmiddels al een oplossing of kunnen we er van twee een maken. Geantwoord op 8-6-2017 om 11:01

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ja, bij mij is het opgelost! Een kennis heeft eenzelfde soort deurhaak kunnen bestellen via internet , geen idee meer waar maar is dus te krijgen.. En met deze en die kapotte heeft ie er weer eentje gemaakt. Was goed te doen, beetje bij vijlen e.d. maar prima gelukt. Dat scheelde weer 800,00 voor een nieuwe :-) succes ermee ! Ligt er wel een beetje aan waar ie kapot is gegaan. Geantwoord op 8-6-2017 om 16:49

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hartelijk dank voor uw antwoord. Zou fijn zijn nog te vernemen hoe uw kennis het probleem heeft opgelost. Van Siemens krijg ik in ieder geval geen antwoord meer. Bij mij zijn er al drie keer eerder van die haken afgebroken. Het is dus een zeer zwak element en om een klant dan zo in de kou te laten staan, dat is toch ewoon niet normaal meer. Wat een slechte service! Ik kom er ook niet achter hoe lang ze reserve onderdelen beschikbaar houden.
      M.v.g.
      André Bandell
      Tel. 0592 346700 Geantwoord op 8-6-2017 om 17:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info