• Ons toestel heeft een probleem met de oplaadbare batterijen: wanneer ik 's morgens het toestel wil gebruiken (na een nacht opladen in het basisstation: batterij-indicatie volledig wit = opgeladen) kan ik al na een paar minuten niet meer verder bellen omdat de batterij volledig ontladen is (batterij-indicatie rood). Dit is voor beide toestellen het geval: ik heb ook al geprobeerd om te werken met nieuw-opgeladen batterijen (volledig opgeladen in een batterij-oplader) en met verschillende merken oplaadbare batterijen, maar het probleem blijft hetzelfde.
    Het lijkt erop dat de batterijen in het toestel bij gebruik abnormaal snel ontladen.
    Wat is daarvan de oorzaak?
    Het toestel is maar een paar jaar oud en het probleem doet zicht voor bij allebei de toestellen van de duoset.

    Gesteld op 27-4-2016 om 11:08 in forum Siemens Gigaset C300 Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem met mijn gigaset c385. Maar nergens een antwoord te bekomen. Reeds goed gezocht op het internet maar niks gevonden. Ik heb ook gezocht naar een service-manual waar het electronisch schema op tevinden is met werking van het toestel. Nikske. Kan Siemens geen antwoord daarop geven? Geantwoord op 27-4-2016 om 15:22

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • U heeft helaas geen antwoord gekregen op uw vraag, want Ik zit met precies hetzelfde probleem. Bent u nog wat wijzer geworden welk merk oplaadbare batterijen het beste zijn ?
      Met vriendelijke groet
      Rop Bomer Geantwoord op 8-7-2017 om 14:28

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info