• mijn telefoon kan niet meer bellen als ik een nummer intoets en probeer verbinding te maken hoor ik in gesprektoon

    Gesteld op 15-4-2014 om 19:45 in forum Siemens Gigaset AL 185 Misbruik melden
    • Hallo, dit probleem ligt toch echt aan je instellingen misschien net iets te haastig geweest en inderdaad de Siemns is erg gevoelig dus 1 foutje en het toestel reageerd niet meer.
      Wat je het beste kunt doen is het toestel EERST op het basis station leggen (dus niet op de bijgeverde handset) Het toestel meld zichzelf aan en wacht dan even 5 minuten. Het is belangrijk de telefoon tijdens deze 5 minuten niet van het basis station te halen.
      Ga nu de telefoon resetten door op de grote ok knop in het midden te drukken. Ga naar menu en ga met het pijtje (ovale grote knop) met het pijltje naar beneden en druk steeds totdat je het woord INSTELLINGEN tegen komt en druk dan op OK (rechts boven in) vervolgens zie je staan BASISSTATION en druk je weer op OK. Hier komt te staan BASIS RESET en druk je weer op OK. Alles werkt nu weer zoals het was alleen is nu de pincode die je had ingesteld ook terug gezet naar 0000 dus die kun je als je wil opnieuw instellen. Je hebt nu de Siemens terug gezet naar de fabrieks instellingen. Veel succes!!!Oh ja wellicht zul je hetzelfde moeten doen met de andere telefoon maar dat merk je snel genoeg.
      Vr.gr. Atze Postma. Geantwoord op 15-4-2014 om 20:25

      Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info