• Hallo

    ik wilde meer handsets hebben op mijn SL910A zonder echt heel veel geld uit te geven. Leverancier raadde me aan A510 sets te kopen, dus dat gedaan (1x2 en 1x3 toestellen). Volgens de handleiding van de 910 kunnen er zes sets op aangesloten worden.

    We hebben nog heel oude handsets en die werken perfect (SL37H o.a.) op de 910.

    Alleen krijg ik een aantal dingen niet voor elkaar met de 510's.

    1. ik kan de sets geen namen geven, dus heb zometeen een aantal int X in de andere toestellen op de display, wat niet echt handig is.

    2. ik kan vanuit de twee aangesloten 510's niet een van de andere aangesloten toestellen bellen. Als ik op INT druk (navigatietoets links) worden alle toestellen gebeld, ik krijg gene keuzemenu.

    Heb ik eigenlijk wel de goede toestellen gekocht voor wat ik wil? Ik heb de handleiding doorgespit maar daar kom ik niet verder mee.

    Ik zou het waarderen als iemand enig idee heeft wat ik moet doen

    met vriendelijke groet,

    Ictinus

    Gesteld op 8-4-2015 om 17:22 in forum Siemens Gigaset A510A Misbruik melden
    • oja, twee aangesloten A510's omdat toen ik merkte dat het niet deed wat ik wilde, de rest maar niet eens uitgepakt heb; kan alleen dichte dozen terugsturen vermoed ik, niet opengemaakte :)

      Ictinus Geantwoord op 8-4-2015 om 17:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Jammer dat niemand gereageerd heeft... ik kan de toestellen niet meer terugsturen

      heb ook gigaset.com om advies gevraagd, die reageren helemaal nergens op

      ben niet echt tevreden over hun "service" als je dat al zo mag noemen

      Ictinus Geantwoord op 8-5-2015 om 00:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info