• ik heb een gigaset AS 405 A gekocht. Bij inkomende telefoon zou op het display het nummer van de beller moeten verschijnen .Dit gebeurt echter niet.
  Mijn provider (Delta) zegt dat het aan de telefoon ligt. Volgens mij is dit niet het geval. Hoe kan ik ze overtuigen dat de fout bij Delta ligt?
  Met vriendelijke groeten, Joep.

  Gesteld op 3-2-2022 om 18:58 in forum Siemens Gigaset A400A Misbruik melden
  • Dag Joep,

   De AS405A is een toestel dat voor NL markt is gebouwd.
   Nummerherkenning:
   CLIP (Calling Line Identification Presentation) is samengevat Nummerherkenning. Twee soorten signalen zijn gebruikelijk te weten DTMF en FSK. Binnen Nederland gebruiken we beiden, KPN heeft DTMF, de overige providers gebruiken FSK. Indien een Gigaset in buitenland word aangeschaft (waar enkel FSK protocol gebruikt word) zal uw toestel geen nummerherkenning ondersteunen indien u KPN als provider heeft.

   Gigaset produceert voor de Nederlandse markt toestellen waarin beide protocollen aanwezig zijn, herkenning gaat automatisch. Hieraan is door gebruiker op geen enkele wijze iets aan in te stellen, u bent volledig aangewezen op uw provider hierin.

   Kort samengevat betekend dit dat moet worden nagevraagd welk protocol de provider hanteert.
   Test uitvoeren;
   Vraag of er in de omgeving mensen wonen waar je toestel kunt uitproberen. Uiteraard met een andere provider dan Delta.
   Aansluiten van AS405A en bellen met je eigen GSM naar telefoonnummer waar AS405A is aangesloten.
   Zo kom je er achter of het provider of AS405A betreft die conflict heeft.

   M.v.g.,
   Hans.
   Geantwoord op 4-2-2022 om 00:34

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info