• Ik heb een Gigaset A400 en mijn voicemail is in een keer in Engelstalig, terwijl ik mijn voicemail zelf heb ingesproken. Wie heeft er ook van deze kuren met de telefoon gehad ?

  Gesteld op 8-2-2021 om 14:48 in forum Siemens Gigaset A400A Misbruik melden
  • Ik zou de provider bellen voor dit soort zaken, voicemail is hun pakkie aan.
   Het antwoordapparaat is wel verantwoording van Gigaset, maar die kan geen Engels spreken, vandaar.
   Vanwege melding 'in een keer in Engelstalig, terwijl ik mijn voicemail zelf heb ingesproken" weet ik dat het provider betreft..
   Groet,
   Hans Geantwoord op 8-2-2021 om 19:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info