• Wij worden regelmatig gebeld door voor ons lange onbekende nrs. Wanneer je opneemt krijg je een prtdoon aan de lijn die engels spreekt en belt i.o van Microsoft. De nrs wisselen van samenstelling. En ik wil graag weten of ik deze toch kan blokkeren en hoe moet ik dat dan instellen.
  mvg
  Kling

  Gesteld op 3-12-2017 om 10:20 in forum Siemens Gigaset A400A Misbruik melden
  • Een prtdoon??
   Het beste boekt u een enkele vlucht naar Albanië en zoekt het bedrijf op wat u steeds belt. Indien u dit gevonden heeft zegt u tegen de manager aldaar:
   "Ik verzoek u vriendelijk doch dringend mij niet meer te bellen".
   Vandaar de enkele vlucht, een retourtje is niet nodig.........

   M.a.w.
   In een A400A kun je geen nummers afschermen, laat staan blokkeren.
   U dient te begrijpen dat telefoontoestellen net als computers enkel opdrachten uitvoeren die aan hen gegeven worden. Aanbieders van telecomservices kunnen veel meer dan een telefoontoestel. Blokkeren van telefoonnummers is tevens een wettelijke aangelegenheid en juist het Microsoft conflict is al jarenlang een doorn in het oog van menig provider en eindgebruiker in Europa. Overal wordt men gewaarschuwd hiervoor er niet op in te gaan.
   Overbodig alhier te vragen wat men er aan kan bijdragen is dan het antwoord.
   Het advies is simpel:
   neem een provider die de dienst aanbied "Nummers afschermen". Die zijn er beslist.
   Ook ik maak daarvan gebruik, zelfs als ik anoniem wordt gebeld kan ik een code ingeven zodat betreffend nummer mij niet meer kan bellen. Mooi hè.........
   Geantwoord op 3-12-2017 om 10:29

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info