• 1 toestel van de 3 verbreekt steeds de verbinding
  wat moet ik doen.\
  levinus@zeelandnet.nl

  Gesteld op 6-4-2018 om 15:26 in forum Siemens Gigaset A220 Misbruik melden
  • Hoi kenniscommunity, ook hier sinds vandaag plots één van de Siemens gigaset A540 handhelds die plots de verbinding verbreekt na een aangevangen telefoongesprek. Na ongeveer 10 tot 20 seconden horen beide deelnemers drie keer een afwijkende toonpuls en stopt het gesprek. De handheld meldt dan een kruis met daaronder de tekst 'verbinding verbroken'. Heel bizar.
   Daarnaast sinds enkele weken nóg een vreemd probleem; wanneer ik een telefoonnummer uit het telefoonboek kies, en de handheld het betreffende nummer draait, kan het voorkomen dat ik heel iemand anders aan de lijn krijg dan het gekozen telefoonnummer. Wanneer ik namelijk exact op datzelfde moment gebeld wordt door een inkomend gesprek, krijgt dit inkomend gesprek blijkbaar voorrang zónder dat ik op de groene toets heb gedrukt om op te nemen. De handheld gaat ook niet over, dus in eerste instantie denk ik dat ik degene aan de lijn heb die ik ook gebeld heb. Niet dus. Het is ons zakelijk telefoonnummer waarvoor we de handhelds gebruiken, dus is erg irritant en onprofessioneel. Ik snap er helemaal niets van!
   Maar er bestaat nóg een issue, al vanaf het moment van aanschaf; wanneer ik een gesprek beëindig, en er komt direct erachteraan een inkomend gesprek binnen, geeft de handheld geen inkomend telefoonnummer op de display, maar enkel 'externe oproep'. Dit leidt tot het moeten navragen en handmatig moeten noteren van het telefoonnummer aan een klant, omdat het systeem dus geen telefoonnummer binnenkrijgt om op te slaan. Ook heel raar als je het mij vraagt.
   Nu hoop ik dat er ergens iemand rondloopt die dit leest en weet wat deze euvels voor oorzaak hebben, en het liefst dé oplossing ;). Zal Siemens ook eens contacteren hierover, ben benieuwd wat zij te zeggen hebben hierover. Geantwoord op 21-3-2019 om 10:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info