• ik heb basis toestel van siemens 3010 gigaset en handsets van gigaset 3000 classic.
    En dan ook nog 2 losse toestellen gigaset 3000 classic.
    nu wil ik 1 toestel de gigaset 4000 comfort er bij aan meleden, maar dit lukt niet terwijl ik op de basis er 4 op aan kan meleden en ook zie ik in de beschrijving dat de oudere versie 3010 (basis) en een nieuwere dect telefoon gigaset 4000 zou moeten kunnen maar het lukt niet wie weet waarom.
    wie kan me helpen.

    peter

    Gesteld op 11-6-2011 om 13:11 in forum Siemens Gigaset 4010 Comfort Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info