• Wie kan mij helpen met dezelfde vragen als hieronder? de gigaset blijft knipperen en 2 handsets zoeken bassisstation en de andere knipperen met basis 1, basis 2 etc. ik hoop dat iemand de oplossing heeft. mijn email adres mariet.dirkzwager@vodafonevast.nl

  Gesteld op 23-9-2010 om 08:57 in forum Siemens Gigaset 4010 Comfort Misbruik melden
  • Ik zit ook met hetzelfde probleem, is het bij jullie toevallig al opgelost? Zo ja dan zijn wij erg benieuwd hoe dat jullie het verholpen hebben.

   Heb ook al geprobeerd om basisstation te resetten en de handset maar zonder resultaat en het gekke is dat ik net toen ik thuiskwam kon bellen en luttele sec later begint dat gekke ding weer te knipperen en kan ik het bellen weer vergeten.   MvG.   Mark.R
   markmarieke@msn.com Geantwoord op 25-9-2010 om 15:15

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb een poos geleden hetzelfde euvel gehad, wat bleek; ik was niet meer bereikbaar! Het basisstation was kapot, via marktplaats aan ee andere gekomen en hij doet het weer prima! Geantwoord op 26-9-2010 om 11:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • hallo, bij mij was de voeding-adaptor stuk. dus ja dan doet ie het niet meer.... Voltage meten bij het aansluit plugje

   succes

   Anne Geantwoord op 22-12-2010 om 12:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info