• Ik heb een Siemens Gigaset 3015, die ik 15 jaar in Duitsland heb gebruikt. Sinds vandaag woon ik in Nederland. Wat moet ik doen om ook hier met de Gigaset te kunnen telefoneren?
    Een "nederlandse " kabel alleen geeft geen toon....
    Wie heeft ervaring met deze uitdaging?

    Gesteld op 12-7-2016 om 19:11 in forum Siemens Gigaset 3015 Comfort Misbruik melden
    • Ik heb ook een Siemens Gigaset 3015 in gebruik. Ooit gekocht in 2001 en sindsdien naar tevredenheid in gebruik. Wij hadden toen via KPN een aansluiting in de huiskamer (met zo'n klassieke stekkenr met 4 pootjes; je weet wel. Heeft het sindsdien altijd prima gedaan, inclusief nummerweergeve voor zover de beller in ons telefoonboek stond. Ik weet niet meer sinds wanneer dat mogelijk was. Maar 't werkte goed. Ik heb daar m.i niets voor hoeven doen via "Instellingen" of zo. Nu we sedert 1-5 j.l zijn overgestapt van KPN naar Ziggo hebben we aparte aansluitkabels via het Ziggo-modem voor de PC en telefoon moeten aanschaffen (dus geen 2-aderige draad meer zoals voorheen. Ivm een "andere codering" (bij KPN PTMF, bij Ziggo FSK) heeft onze Siemens geen nummerweergave meer (!!!) wat ze bij Ziggo in de reclamefolder wel eens hadden mogen vermelden. We moeten nu noodgedwongen een nieuwe DECT telefoon ... Geantwoord op 15-7-2016 om 17:16

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Hartelijk dank.
      Heb ondertussen overal rondgevraagd, bij telefoonwinkels enz, maar geen passende oplossing gevonden.
      Heb gisteren een nieuw DECT telefoon gekocht.
      Nogmaals hartelijk dank voor de reactie.
      Groet
      Clemens Geantwoord op 15-7-2016 om 19:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info