• Na de batterij vervangen te hebben staat alleen km te knipperen en geeft hij verder niets meer aan, ook niet als er wordt gereden. Weet iemand wat ik hier aan moet doen?

  Gesteld op 31-3-2017 om 17:33 in forum Shimano SC-6500 Flight-Deck Misbruik melden
  • Heb jij hiervoor al een oplossing gevonden? Ik heb namelijk precies hetzelfde probleem met de 6502, doe ik de oude batterij er weer in doet hij het wel.
   Maar met een nieuwe batterij geen snelheid weergave en triptijd loopt ook niet.
   Hopelijk heb jij de oplossing! Geantwoord op 28-5-2018 om 12:09

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Mijn SC-6500 Flight-Deck doet het weer. Na diverse keren een reset gegeven te hebben deed hij het weer. Ik wilde dat eerst niet doen omdat alle gegevens dan weer ingevoerd moeten worden o.a. tandwielen, wielomtrek enz. Ook het invoeren van deze gegevens lukte niet. Tot na de zoveelste keer het wel lukte en na het invoeren van het eerste tandwiel alles ineens weer werkte. Vraag niet hoe het kan maar geniet ervan. Er is dus nog hoop! Succes! Geantwoord op 14-5-2019 om 08:59

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info