• hij heeft fout e32 kan
    iemand me helpen om te oplosen.
    gaarne uw reactie.
    serbas

    Gesteld op 10-12-2011 om 17:50 in forum Sharp XE-A113 Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem en hoop op een reactie van sharp-service ik heb het boekje binnenste buiten gekeerd en niets kunnen vinden....nou ja niets.. werknemersbediendecode? die heb ik niet wie heeft oplossing? moet morgen 19 december 2011 weer met de kassa aan de slag.......Cisca van Veen Geantwoord op 18-12-2011 om 15:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Oplossing: de cl 2x indrukken daarna grijze 1, en clk DAARNA DOET DE KASSA HET WEER!!!!!
      De blokkering komt omdat er iets of iemand op de clk knop heeft gedrukt. Groeten Cisca van Veen Geantwoord op 19-12-2011 om 10:53

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden
    • Ik hebd it probleem ook hij doet niks meer met openen aleen als ik hem op manager functie zet.. ook lukt het mij niet een kopie bon uit te printen pfff Geantwoord op 25-12-2011 om 21:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste Cisca van Veen,
      Ik heb fout " E32 000000 " op mijn Sharp ER A-220 kassa, en die kan ik niet weg krijgen, kassa reageert niet, als ik deze fout kan weg krijgen kan ik het kassa zelf herprogrammeren.
      Ik heb van alles geprobeert, maar kassa reageert niet, heb je mischien een oplossing ? mischien is het ingebouwd batterijen op ??
      E mail mij met een oplossing : piercingtattoo@msn.com

      Geantwoord op 23-4-2012 om 14:05

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info