• Beste Lezer/ -es,

    heel erg bedankt voor het kunnen lezen van de handleiding, voor de door mij al een tweetal jaren geleden op straat gevonden Sharp R10-R50(w). Van de onderdelen zat enkel de draaitafelsteun nog in het apparaat, de overige onderdelen ontbreken. Is daar nog aan te komen? Ook na het lezen kom ik er niet uit, welke stand ik dien te gebruiken voor het bakken van een taart of cake. Is dat misschien de aangegeven convectiestand?
    Zelf had ik al een Kuppersbusch combinatieoven met een Brother binnenzijde, waarop een hi speed stand, als combinatie van de magnetron en hete lucht stand. Zou ik de baktijden van mijn oude oven kunnen gebruiken voor de Sharp?
    Is er eigenlijk een goede manier, om een combinatieoven van binnen te kunnen reinigen. Ik heb enkel nog reinigingsmiddelen gevonden die geschikt zijn voor conventionele ovens, maar niet voor magnetrons.

    Uw antwoord afwachtend,
    met vriendelijke groet,

    Alber Lagerweij

    Gesteld op 11-3-2009 om 10:23 in forum Sharp R10R50 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info