• Appeltaart gebakken zwart aan boven kant en niet gaar aan onder kant .
    Heb oven op 160 graden voor verwarmt en gebakken op160 en deze 60 minuten lang.
    En dit heb ik ook met de cake die in het gebruiks aanwijzing staat met het cake programma A8.
    Is er iets niet goed met de combi magnetron.

    Gesteld op 23-11-2013 om 16:32 in forum Sharp R-842IN Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde gedaan. Eerst via Menu A8 geprobeerd een cake te bakken. Al na 10 minuten een heel donkere bovenkant. Rest is nog vloeibaar. Daarna nogmaals geprobeerd handmatig in te stellen en dan de graden zo laag mogelijk, nl. 140 graden. Maar na een half uur bakken was de taart zwart aan de bovenkant en de onderkant dus nog niet gaar.
      Ik heb het aantal graden al vanaf het begin aangepast, aangezien afbakbroodjes ook al te snel een kleur kregen. Ik bak meestal 20 graden lager en qua tijd wel iets langer. Maar daar kom ik bij die cake niet eens aan toe. Na 30 minuten op 140 graden dus al helemaal zwart. En bij openen van de deur kwam de rook eruit. Ik heb de Helpdesk van Sharp gebeld, maar kwam daar niet verder dan dat het apparaat kon worden opgehaald om te worden nagekeken door hun Technische Dienst. Daar wacht ik nog even mee. Ik heb nu het probleem naar Sharp gemaild, want ik kan op internet zien dat ik echt niet de enige ben die dit probleem heeft.

      Heeft iemand een oplossing. Geantwoord op 2-12-2014 om 16:44

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Ik heb hem vandaag terug gebracht naar de winkel waar ik hem 11 maanden geleden gekocht heb, want ik heb er nu echt genoeg van en mijn knokkels zitten onder de littekens van het verbranden......Morgen neemt hij contact met Sharp op, maar ik zie het somber in, want het is niet op te lossen met een technische dienst....Nu moet ik het dus even zonder doen maar voel me wel invalide zo....groetjes Marielle Geantwoord op 2-12-2014 om 19:15

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info