• Severin MW9722 wordt niet warm en geeft op de magnetron na op alle programma's E02 error

    Gesteld op 1-9-2017 om 18:09 in forum Severin MW9722 Misbruik melden
    • Ik kreeg ook de error en zie dat het warmte element het niet meer doet. Ofwel het warmte element is kapot of het krijgt geen stroom. Ik weet niet wat een goede oplossing is hiervoor. Geantwoord op 22-11-2017 om 18:00

      Waardeer dit antwoord (21) Misbruik melden
    • Heb inmiddels de oven open gemaakt. De draad tussen de twee hitte elementen is gesmolten en zo bros geworden dat hij afbrokkeld en geen contact meer maakt. Het lijkt erop dat dit apparaat niet is gebouwd voor de lange termijn, aangezien hij dus niet tegen zijn eigen hitte kan. Zie hier bewijs: Klik op deze LINK

      Je zou het kunnen repareren door er een nieuw stukje metaal tussen de elementen te klemmen (solderen kan niet ivm smelten), maar je hebt natuurlijk altijd brand gevaar als je dit zelf gaat doen. Ik heb in ieder geval gekozen om een nieuwe te kopen en deze als magnetron te verkopen. Geantwoord op 24-11-2017 om 19:48

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info