• De klokfunctie werkt niet goed, de tijd loopt sneller dan normaal. De tijd is op ongeveer 6 uur 1 uur sneller. Kan hier nog iets aan gedaan worden.

  Gesteld op 10-9-2018 om 17:38 in forum Sencys (Praxis) EMT757 Misbruik melden
  • bedankt, instellingen volgens handleiding gedaan maar tijd loopt gewoon sneller. Ook bij een tweede tijdschakelklok van Sencys een probleem,, nog nooit gebruik dus opgeladen maar na 24 uur nog steeds geen display met status etc. Besluit nooit meer Sencys tijdschakelaars, rotzooi Geantwoord op 23-9-2018 om 15:53

   Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden
  • Zeer bekend probleem. Ik ben ook zoekende naar een oplossing. Resetten helpt niet.

   Denk dat iemand even in de bootloader moet duiken en de timer laten calibreren.
   Of het is net zo een dom ding dat de tijd "meet" aan de hand van de frequentie van het lichtnet (samsung magnetrons), maar dan zou de timer achter moeten lopen. Hij loopt echter voor. Geantwoord op 20-2-2019 om 19:39

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info