• We hebben de timer al meer dan twee uur in het stopcontact, hij doet niets. Hoe krijg ik hem aan?

  Gesteld op 4-8-2017 om 20:41 in forum Sencys (Praxis) EMT757 Misbruik melden
  • Als je met een puntig voorwerp Reset indrukt, heb je kans dat het apparaat weer opstart.
   Bij mij deed het apparaat ook niets, tot ik reset indrukte.

   Succes ermee! Geantwoord op 6-11-2017 om 20:43

   Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden
  • Nachtje opladen in stopcontact. Dan met een uitgebogen paperclip (dus met een puntje) gaatje 10 voorzichtig indrukken. Dat veroorzaakt een reset van het apparaat met alle data. Typisch jaren '80 product. Geantwoord op 25-11-2020 om 12:54

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Inderdaad: de reset knop zet hem meestal weer aan! Hadden ze wel in de handleiding kunnen zetten. Ik verbaas me er steeds weer over hoe onhandig ze dit soort apparaten kunnen maken. Geantwoord op 23-8-2022 om 10:20

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info