• Ik ben geen domme vent en sinds 1982 betrokken bij computers. Maar de handleiding van de EM0261 (Selecttime type 1724846) slaat alles. De gotspe van alles staat bij "kenmerken": "... voor gebruiksgemak zonder gebruiksaanwijzing" en ook nog "4. Groot LCD/scherm"... Pfff...

    De mijne gaat vervangen worden door een analoog model, gewoon door met ruitertjes de aan- en uittijden vastleggen. Digitaal ga ik over 10 jaar maar weer eens proberen.

    Gesteld op 5-9-2009 om 16:37 in forum Selecttime 1724846 Misbruik melden
    • he he eindelijk vind ik herkenning en erkenning !! ik begon al aan mezelf te twijfelen.. heb ze een paar jaar in de kast laten liggen.. en befgon er nu weer mee. Ik geloof dat de kern is dat je in een bepaald ritme moet werken en dat er 24 mogelijkheden per dag zijn.. en dan nog 164 per week.. meestal is het leven eenvoudiger, maar ik zal het proberen!!!
      al er mog tips zijn.. please help me Geantwoord op 23-1-2011 om 17:26

      Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden
    • Nadat ik deze klok in 2017 had gekocht heeft hij vanwege bovengenoemde ervaring lang in de kast gelegen. En ook nu was ik er bijna weer mee gestopt. Maar.... inmiddels toch min of meer gelukt hoop ik. Voor mij zat de truc in dat er naast de knipperende 01 heel klein rechts boven 'on' staat waarna je je starttijd en dagen waarop je dat wilt in kunt stellen om -in mijn geval- het licht aan te laten gaan. Heb je dat eenmaal ingesteld, dan kun je opnieuw via het knipperende prog (rechts bovenin) weer bij de knipperende 01 komen en met de + of - knop wisselen naar 01 met heel klein rechts onder ernaast 'off'. Je stelt daarna de tijd in waarop je het licht uit wilt laten gaan. Nu nog kijken of het ook daadwerkelijk zo gaat, maar ik ben in ieder geval verder dan ik was ?? Geantwoord op 18-11-2022 om 14:23

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info