Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • ik heb hetzelfde probleem met captain cook sapcentrifuge. ik weet niet who kan ik bovenste gedeelte losmaken om schoon te maken.
  iemand kan help?
  mvg
  mar Gesteld op 12-11-2016 om 03:11

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • ik heb een captain cook sapcentrifuge, maar kan het bovenste gedeelt en het filter niet meer losmaken vkunt U mij hierover eenadvie geven? Met vriendelijkean hetmotorgedeelte. Staat ook niet vermeld in de gebruiksaanwijzing. Kunt U mij misschien een advies geven? Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, wil.nijhuis@hotmail.com Gesteld op 15-5-2015 om 08:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Het vergiet er gewoon er uittrekken zit aan de zuj kant ook n lipje die je moet indrukken. Schoonspoelen en weer terug pkaatsenGeantwoord op 23-6-2018 om 17:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Sapcentrifuge

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info