• Ik heb recent een nieuwe telefoon in gebruik genomen. Ik heb de app daarop geïnstalleerd maar de weegschaal en telefoon connecten niet met elkaar. Wat moet ik doen om op mijn nieuwe telefoon ook gewoon weer mijn gewicht te kunnen zien van de weegschaal?

  Gesteld op 27-8-2021 om 12:11 in forum Sanitas SBF 70 Misbruik melden
  • Heb je al geprobeerd om met je telefoon op de schaal te gaan staan?.
   Bij mijn man pakte namelijk ook zijn nieuwe telefoon hem niet. Tot hij erop ging staan, toen zag je dat de telefoon weer koppelde en de groene stip ging branden Geantwoord op 29-8-2021 om 15:20

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Probeer het is met je weegschaal leeg te maken.. zodat je alles weer opnieuw kan doen. Door het knopje aan de onderkant in te houden tot hij leeg is.. dat geeft hij dan aan. Tis maar een idee hoor. Ik denk even met je mee ?? Geantwoord op 30-8-2021 om 12:38

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info