• Kreeg code ue wat betekend dat ik de was beter moet verdelen ,klopt beddegoed is een bal geworden, maar hoe doe ik dat de deur gaat niet open, al paar keer geprobeerd te laten centrifugeren maar blijft op 9 minuten staan !!! Help!!!!

    Gesteld op 2-3-2015 om 17:09 in forum Samsung WF8604NHWG Misbruik melden
    • Ik heb dat ook op dit moment............... ga er vanuit ( gezien de datum) dat het bij u inmiddels is opgelost.....Is er iemand die mij de oplossing kan geven?
      Als ik de machine uit zet kan de deur niet open ws omdat er nog teveel water instaat? Geantwoord op 17-1-2016 om 10:52

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ik heb ook een tijd dit probleem gehad dat de machine gestopt was tijdens het centrifugeren met nog een hoeveelheid water erin.Toen heb ik ontdekt dat de afvoerleiding in de bocht die naar het afvoergat loopt teveel toegeplooid was waarschijnlijk door het warme afvoerwater en de minimale ondersteuning van de plastiek afvoerdarm die voor deze vervorming gezorgd heeft.Ik heb de straal van de darm nu op twee punten gesteund met 2 beugels en het toegeplooide gedeelte afgesneden daar de afvoerleiding toch lang genoeg was.Anders moet er een volledige nieuwe afvoer leiding aangesloten worden met voldoende lengte om een ruime bocht te maken naar het afvoerpunt.Hopelijk ben je hier mee geholpen.Groeten N.B. Geantwoord op 1-3-2016 om 17:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info