• we hebben naar alle tevredenheid vorige week de samsung aangeschaft, foto's via de camera verzenden naar een email adres ging prima, maar sinds gisteren als we iets willen versturen zoekt de camera netjes ons netwerk op maar daarna krijgen we MSN en niet de opgeslagen emailadressen??? En we krijgen het niet voor mekaar.....

    wat doen we fout???
    loes

    Gesteld op 5-10-2014 om 09:26 in forum Samsung WB35F Misbruik melden
    • Deze klacht heb ik ook, en helaas kan Samsung mij geen antwoord geven op het probleem. Als ik meer weet hoort u het nog. Groeten Rene Geantwoord op 10-10-2014 om 10:31

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ook ik heb dit probleem. 1,5 week geleden nog een foto via het toestel op facebook gezet. Vandaag enkele foto's gemaakt om ze op een website te zetten, maar zowel met facebook als met dropbox als met email kom ik op MSN terecht. Ik heb het toestel al gereset, maar zelfs dat helpt niet. Overwoog om te formatteren, maar een collega adviseerde eerst te kijken of er meer mensen zijn met dit probleem en dat blijkt dus.. Hopelijk komt er gauw een oplossing! Geantwoord op 22-10-2014 om 19:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik begreep dat u met uw camera geen foto's kon verzenden via e-mail. U komt op de pagina van msn in plaats van het juiste scherm.



      Op dit moment zijn wij dit intern aan het uitzoeken. Dit wordt waarschijnlijk met een update zo snel mogelijk opgelost.Tot dan wil ik u nog om geduld vragen.


      De reactie hierboven heb ik dinsdag gekregen van samsung. Heb woensdag contact met ze gehad via de live chat. Zordra ik meer weet horen jullie ervan. Geantwoord op 30-10-2014 om 10:52

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb 'm weer aan de gang (voor nu ;) ), na een zelfde fout:

      Firmware update naar v0.181 was de truc.

      Gebruik de firmware update tool om nieuwste firmware te vinden, niet zo moeilijk, staat ook in manual.
      Dan zorg dat er genoeg ruimte is op het sd kaartje in de camera waar dez FW kennelijk tijdelijk wordt opgeslagen en zorg dat de camera volledig is opgeladen.

      Nu de moeilijke truc:
      Om de camera zelf in FW upgrade modus te krijgen moet je de zoom knop naar links draaien en tegelijk de play knop indrukken (als de camera poweroff staat)
      Misschien daarna powerup drukken (was een beetje vaag)

      De camera gaat dan in FW update/upgrade modus..pas op.. nu niks aan raken anders heb je een dure press-papier gemaakt :)

      succes!

      T.
      Geantwoord op 8-11-2014 om 14:35

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Lukt mij ook nog steeds niet. firmware update zoals beschreven werk niet bij mijn toestel. Graag andere reacties Mogelijkheden. Geantwoord op 16-11-2014 om 17:40

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik heb volgens mij de firmware geupdate, de zoom naar links draaien lukt nog, maar de poweroff knop?? En play is dat dat vierkantje met dat pijltje? Geantwoord op 21-11-2014 om 19:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info