• hallo, hoe doe ik de hardeschijf formateren (leeg maken)

    Gesteld op 28-11-2019 om 09:13 in forum Samsung SMT-C7140 Misbruik melden
    • Druk op de afstandsbediening op de knop MENU. Ga naar INSTELLINGEN (het wieltje). Ga onder Irdeto naar beneden tot je op "HDD-service" staat. (Bij mij is dat 15 x naar beneden.) Op het scherm zie je nu alle informatie over je HardDisk en ook een roodomrande knop FORMATTEREN.
      Als je te veel opneemt en de waarschuwing "Schijf is bijna vol" negeert heb je op een kwade dag vanzelf een lege Harddisk. Bij mij is dat al 2 x gebeurd. Maar of de schijf in dat geval ook geformatteerd is weet ik niet. Veel succes! Geantwoord op 30-11-2019 om 19:47

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info