• Ik kan de library niet benaderen. Er gebeurd niets als ik op het knopje druk. Alles al uitgezet enz. Weet iemand wat er mis is?

  Gesteld op 6-9-2016 om 18:59 in forum Samsung SMT-C7140 Misbruik melden
  • Misschien heeft u per ongeluk op het knopje TV gedrukt: dan staat uw apparatuur ingesteld op de tv. Als u de library wilt benaderen moet u het knopje STB onder de rode aan/uitknop activeren. Helpt dat? Geantwoord op 7-9-2016 om 10:35

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
  • Ik heb nu hetzelfde probleem. Ligt niet aan STB. HDD service geeft aan dat ik 350GB heb gebruikt, maar zodra ik op library druk geeft het aan: geen bestanden weer te geven! Ook zit mijn RF-IN los waardoor ik geen Belgische en Engelse zenders meer kan opnemen. Ik ben geen klant meer van ZIGGO en SAMSUNG kan je niet bereiken. Sommige helpdeskmedewerkers weten niet eens wat een SMT-C7140 is. Geantwoord op 24-9-2017 om 02:59

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info