Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 211 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Mijn Samsung Tab S6 is vastgelopen, geen enkele knop werkt en hij kan niet gereset worden met de aan/uit knop Gesteld op 25-7-2020 om 18:57

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • gisteren gekocht, baterij opgeladen, telefoon kaartje aan gebracht, aan en uit knop ingedrukt. Verschijnt een beeld zwart met schitterende Samsung s6 enz verdwijnt en in het midden verschijnt " SAMSUNG" daarna NIETS Geen knop doet iets of waar ik het scherm ook aan raak. Hen - uiteraard- de gebruiksaanwijzing eerst goed gelezen. Toen door de aan/uit en de volume naar beneden ingedrukt . Alles verschijnt op zwart, lijkt uit te zijn. Echter na 5 min komt weer het moeischerm en later samsung weer en ben weer bij het begin. wat moet ik nu doen ????? Gesteld op 20-5-2020 om 11:29

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Samsung SM-T860 - Galaxy Tab S6

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info