• De aan/uit knop werkt HEEL slecht. Om de tablet uit- of in te schakelen moet ook altijd ook de volumetoets erbij gebruiken. En "half" uit zetten (zonder uit te schakelen) lukt helemaal niet. Weet iemand een oplosiong of een diagniose?
  Gerard

  Gesteld op 20-2-2020 om 13:53 in forum Samsung SM-T530 - GALAXY Tab 4 Misbruik melden
  • Er zit niets anders op dan een nieuwe knop te plaatsen.
   Dat is heel goed te doen.
   Op Youtube wordt heel duidelijk getoond hoe dat moet en op Ebay.de kun je voor een paar euro het nieuwe onderdeel bestellen.
   sukses
   Nol Schrij vers Geantwoord op 20-2-2020 om 14:09

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info