• Hoe krijg ik bestanden naar mijn SD kaart verplaatst, kan het nergens vinden
  Tabled Samsung Galaxy TAB4

  Gesteld op 28-6-2017 om 15:36 in forum Samsung SM-T530 - GALAXY Tab 4 Misbruik melden
  • Hoi,
   als je "mijn bestanden" aanklikt, zie je "lokale opslag" met "apparaat" en "SD-kaart", je kunt nu "SD kaart" aanklikken en best eerst 1 of meerdere mappen aanmaken om je bestanden (foto's, documenten, etc) te gaan verplaatsen, en dan ga je als volgt tewerk : het bestand (van welk type dan ook) tik je aan en houd je aangeklikt, dan verschijnt bovenaan rechts o.a. een icoontje "map" met een pijltje naar rechts, dit aanklikken en daarachter "SD kaart" (zie je links), daarna je eigen gemaakte map aanduiden en daarna rechtsboven "hier plaatsen" aantikken, en klaar is kees, je aangeduide bestand wordt verplaatst naar jouw aangeduide map ...
   veel succes,
   Doei Geantwoord op 28-6-2017 om 16:40

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info