• Bluetooth signaal sterkte lijkt te zwak. Note 4 wil in auto (Mitsubishi outlander PHEV) wel koppelen, maar zodra er gebeld wordt of er een oproep wordt gedaan, valt de verbinding tijdelijk weg en komt weer terug en dat repeterend. Kortom bellen is niet mogelijk. Zelfs het aannemen van een binnen komend gesprek lukt meestal niet. Verbinding wordt al verbroken, voordat je iets kunt zeggen. Heeft iemand ook deze ervaring?
    Toestel gekocht 1 april 2015, auto ook (Kennelijk geen handige datum) Samsung Experience is ook onbereikbaar, althans ik probeerde vrijdagmiddag te bellen en werd er minuten wachten gewoon uitgegooid en dat herhaalt zich vandaag ook al een paar keer. Zal wel druk zijn, maar dat kan vriendelijker worden opgelost dan de mdeepening dat de verbinding 'nu' wordt verbroken, maar dit terzijde

    Gesteld op 20-4-2015 om 15:02 in forum Samsung SM-N910F - Galaxy Note 4 Misbruik melden
    • Bent u zeker dat de Bluetooth-verbinding telefoongesprekken ook aangevinkt staat, en niet enkel audio?

      Dat vindt u hier: Instellingen -> Bluetooth -> Instellingen Mitsubishi -> Oproepaudio
      Om dit te zien moet u verbonden zijn met de auto.


      VB Geantwoord op 20-4-2015 om 17:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb het zelfde probleem met mijn note 5. Ik lees ook een probleem met iPhone waarbij de wifi uitgezet moet worden om dat op te lossen. Misschien helpt dag ook bij dit probleem. Geantwoord op 5-11-2015 om 00:03

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info