• Ik wordt gek van een constante herhaling van een geluidje op mijn telefoon.
  Zo ongeveer om de minuut en ik moet het geluid van meldingen uitzetten om het te stoppen maar dan hoor ik het ook niet als er een sms of ander bericht binnen komt
  Het lijkt me een minutenteller maar ik heb geen idee hoe het uit te zetten Galaxy J5

  Gesteld op 27-5-2016 om 16:39 in forum Samsung SM-J500F - Galaxy J5 Misbruik melden
  • ik had dat ook en het probleem was dat ik een pasje in mijn telefoonhoesje had zitten (door de magneetstrip van het pasje reageert je telefoon). Geantwoord op 31-1-2017 om 16:03

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info