• Ik heb een smartphone samsung galaxy young 2 gekocht,ik heb de doos nog niet geopend daar ik niet weet of het juiste toestel in de doos zit.Weet er iemand op het forum of het toestel samsung galaxy youn 2 SM-G130HN een dual sim toestel is?Op de foto van de doos waarin het toestel zit staat erop de afbeelding geen duos.Dient er normaal geen duos op het toestel te staan?Weet er iemand of de galaxy youn 2 in dual sim uitvoering te verkrijgen is?

  Gesteld op 11-7-2015 om 16:58 in forum Samsung SM-G130HN - Galaxy Young 2 Misbruik melden
  • Beste vraagsteller, in het toestel wat U heeft gekocht, kan je één simkaart plaatsen. U zal hem moeten omruilen voor een toestel waarin 2 simkaarten kunnen worden gebruikt. Ik weet niet of samsung toestellen aanbied met dual sim.
   Succes!

   Geantwoord op 3-8-2015 om 14:57

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info