• Droger heb ik 2 en half jaar, nu brand het lampje van het pluizenfilter rood maar die is schoon paar keer Samsung gebeld. Nou zou t aan een sensor liggen die je zelf schoon kunt maken. Wij gedaan maar t probleem blijft hij doet het een minuut of 3a4 en dan brand ie weer en blaast dan koude lucht en piept. Nog meer mensen die hier last van hebben??????

    Gesteld op 29-7-2015 om 00:24 in forum Samsung SDC3D809 Misbruik melden
    • Ik denk de oplossing te hebben gevonden. Onder in de ruimte van de condensator zit een luikje.
      Deze zit met twee palletjes in de onderkant. Even losmaken en dan kom je waarschijnlijk heel veel natte pluis tegen. Even afkloppen. Hij heeft daarna twee draaien gedroogd zonder dat het lampje ging branden. Geantwoord op 26-7-2016 om 08:42

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Hier hetzelfde probleem helaas. Blijft foutcodes geven, terwijl de pluizenfilter is vervangen zelfs (voor de zekerheid). Condensator echt schoon. We hebben de achterkant er afgeschroefd. Boven zitten een aantal draadjes bij elkaar gebundeld aan de motor (?). Daarboven zit iets in de achterwand met een schroefje. Deze losgedraaid, kwartslag gedraaid, dan komt het pinnetje er uit. Is net zo'n pinnetje als die je ziet als je het pluizenfilter er uit haalt en in het 'gat' kijkt. Deze was helemaal dof van het stof. Gecleand... en zie daar: de machine draait weer! Hopelijk blijft hij het doen, want ik vind hem verder prima! Wel ook hetzelfde probleem met een dekbed dat ik hier ook lees; dat die er nogal eens in elkaar gedraaid (en in het midden nog nat) uit komt. Geantwoord op 12-12-2016 om 15:16

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Helaas is het probleem terug gekomen, droger heeft 2 x normaal gedraaid en nu weer foutmeldingen en/of pluizenfilter meldingen... dus pinnetje schoonmaken is niet afdoende gebleken. Geantwoord op 14-12-2016 om 09:51

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik ben benieuwd of bij jullie inmiddels het probleem is opgelost? En wat was de oplossing? wij hebben ook continu dit probleem namelijk! Geantwoord op 7-4-2017 om 18:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info