• Uiteraard heb ik hetzelfde als eerder vermeld. SDC 35701. Droger voert vocht af via riool. Gaat 4 jaar goed en dan ineens stopt deze na 2 minuten. Telkens 2 minuten als je hem uit en weer aan zet.
    Monteur langs geweest, witgoed service.nl. Aardige jongen, maar daar heb ik niets aan. Blies en zoog aan de slang en garandeerde me dat het euvel daarmee was verholpen. Dus niet. Lastig want wordt gebruikt door 5 bewoners. Volgens mij zitten de slangen op een pomp aangesloten, die ik wilde omzeilen. Dat gaat prima, maar het systeem slaat toch af. Er zal een sensor in de pomp zitten oid. Zal het anders moeten oplossen. Ik ga dat doen en zal zoeken naar het antwoord. Ding toch al opgegeven dus eenmaal kapot kopen we een beter merk. Bij mij gaat alles van Samsung kapot en hoofdkantoor reageert niet. Slechte zaak dus.

    Gesteld op 24-4-2016 om 16:50 in forum Samsung SDC35701 Misbruik melden
    • Ik antwoord op mijn zelf gestelde vraag van sdc35701 wasdroger.
      Op de achterzijde zit een 16 schroeven paneel. Verderop las ik dat daarachter een reset knop zat. Wellicht ook bij dit type. Bespaar u de moeite er zit niets waar wat mee te resetten valt.
      Op allerlei manieren logisch nagedacht en er kan in mijn geval maar 1 oplossing zijn, de pomp die het water naar boven pompt of in geval op aansluiting op het riool, rechtstreeks op die slang pompt, kapot is.
      Na 4 jaar is de pomp kapot. Samsung het is te treurig voor woorden.
      De pomp zal te vervangen zijn, maar dat moet van onderaf. Daar heb ik wel naar gekeken, maar is me teveel moeite. Op de schroothoop er mee. Voor mij NOOIT WEER SAMSUNG.
      Na een tablet III, kapot en nooit goed gewerkt met veel moeite mijn geld terug gekregen, de wasmachine heeft als mankement dat de deur een klap na moet krijgen. Van de koelkast breken pvc omrandingen, wat de rvs look niet bevordert. Neen. Klaar met samsung. Teru naar Bosch. Geantwoord op 25-4-2016 om 15:16

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ja! Klinkt herkenbaar. Begon met steeds het rode lampje dat de filter vol was of de waterbak, ook was dat niet zo...sloeg snel af na een paar minuten. toen ging ie helemaal niet meer aan. De achterplaat eraf geschroeft. Daar zitten 2 sensors, de rechtse heeft een grijs pinnetje....heb grijze pinnetje weer ingedrukt tot je een klik hoort. Heb ook de condensator onderin schoon gemaakt, afgespoelt onder de douche zodat ie niet weer doorslaat. Werkt als een tirelier! Succes Geantwoord op 9-6-2016 om 21:00

      Waardeer dit antwoord (30) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info