• lkast is lekt
    Onder de groente bak in de koelkast zitten heel vaak water, ik kan geen gaatjes vinden waardoor het water weg loopt in deze type (samsung RL 62 VCPN

    Gesteld op 12-6-2016 om 16:53 in forum Samsung RL 62 VCPN Misbruik melden
    • Kan alleen maar antwoorden : bij ons hetzelfde ABSOLUUT ONHYGIËNISCH probleem...en U schrijft nog "heel vaak"..bij ons is het permanent!
      De hamvraag blijft : WAAROM ZWIJGT SAMSUNG HIEROVER IN ALLE TALEN!!!!..WAAROM WORDT ER AAN ZOVEEL VRAGEN ROND HETZELFDE PROBLEEM GEEN DEGELIJKE TECHNISCHE UITLEG ENKLANTVRIENDELIJKE OPLOSSING GEGEVEN..AL JAREN LANG HAD DIT ZEKER KUNNEN ERKEND WORDEN EN VOOR NIEUWE KLANTEN PROBLEMEN VOORKOMEN KUNNEN WORDEN. Hoe zou je dat behalve" schandalig "zoals U schrijft juridisch kunnen benoemen???
      Geantwoord op 12-6-2016 om 23:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • aan de achterkant van de koelkast zit een rooster die zit vast met een paar parkers, deze losmaken en vervolgens zie je links de motor en rechts een plastic bakje met leidingen zitten, als het het goed loopt er een slangetje naar deze plastic bakje, dit slangetje kan je er gewoon afhalen en reiningen inclusief de bovenste plastic kapje met twee gaatjes, ik heb het een paar dagen geleden zo gedaan, en probleem is opgelost. Geantwoord op 27-6-2016 om 16:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info