• halo,

    de zijkanten van mijn koelkast worden bijzonder warm,zelfs heet. Wat is er aan de hand.

    groetjes

    Geert

    Gesteld op 16-3-2015 om 08:49 in forum Samsung RL 62 VCPN Misbruik melden
    • Is normaal met een no frost koelkasten. Aan de zijkanten lopen halverwege hittepijpjes die warm water afvoeren om condensatie binnen in de koelgeddelte en vriesgedeeltet te voorkomen. Als je met je hand langs de zijkant gaat, zal je merken dat boven en onder het koel aanvoelt en midden warm. Mag echter niet heet aanvoelen maar een graad of 40 is normaal. Geen zorgen dus. Geantwoord op 27-5-2017 om 22:29

      Waardeer dit antwoord (51) Misbruik melden
    • die va, mij ook echt warm acht ja ik maak me niet zorgen hebt 10 jaar garantie anders rechtzaak beginnen tegen de winkel waar ik de koelkast hebt gekocht Geantwoord op 17-6-2021 om 17:20

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
    • De mijne was echt niet zo. Ik was verhuist en de koelkast is juist aan de zijkant super heet geworden wat ik in mijn vorig adres echt niet had. De koelkast hoor ik ook er hard. De motor dus. Wat ik ook niet had dus wat nu?
      Ik kan vooraan ook niet meer zien hoeveel graden de koelkast en hoeveel graden de vriezer. Wel lastig. Ik zie ook niet waar ik licht nou moet verwisselen. Ik ben zo benieuwd want nu heb ik t gevoel dat mn koelkast stuk is. T wordt wel koud maar voel me zo angstig met zo n heftige hitte aan de zijkant. Ik heb n Samsung no frost ook.
      Geantwoord op 30-8-2022 om 00:39

      Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden
    • bij mij is samsum merk D deze wordt ook warm aan de linker kan omgeveer afstand in het midden bij aan de rand .
      en is beetje bobbel.
      ben niet gerust wat moet ik doen ????? Geantwoord op 12-6-2023 om 13:00

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info