• Volume van het tv gaat van 0 naar 100 en weer terug naar 0 . Zeer frustrerend is. Is niet normaal

    Gesteld op 5-10-2018 om 11:42 in forum Samsung LE32A330 Misbruik melden
    • Bij mijn samsumg tv begon ook ineens vanuit zichzelf het volume naar 100 en soms weer terug naar 0. Allerlei tips die hieronder staan ook geprobeerd maar geen oplossing. Aangezien de tv al oud is, heb ik de achterkant los geschroeft en het stekkertje bij het bedieningspaneel aan de zijkant eruit gehaald. Dat is een een klein wit stekkertje dat verbonden is met een kleine printplaat. Daarna het achterpaneel er weer op geschroeft. Nu stoort de printplaat niet meer op de afstandsbediening. Ik kan nu weer via de afstandbediening het volume regelen en is de volumebalk ook weer weg. Succes ermee. Het is eenvoudig zelf te doen. Je kunt alleen niet meer de knopjes aan de zijkant handmatig bedienen. Blijkbaar stoort de printplaat op de werking van de afstandsbediening. Geantwoord op 6-12-2018 om 20:35

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • ja ik heb ook mijn achterkant eraf geschroefd (wel een eind schroeven trouwens, een stuk of 15 schroeven zeker wel) en het stekkertje (piepklein gevalletje) losgemaakt van het bedieningspanneel aan de zijkant. Alles weer dichtschroeven gaat een stuk makkelijker. En het werkt. Bij mij stond. niet alleen de geluisbalk er steeds onbedienbaar bij, maar zowiezo sloeg er van alles op hol. nu lijkt het weer te werken. Fingers crossed dat dat blijft. Geantwoord op 25-7-2019 om 02:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info