• Dag,

    ik beschik sinds een jaar over een soundbar van Samsung, HW F 750. Ik ben enorm tevreden over het geluid, echter komt het te vaak voor dat het geluid even een moment wegvalt, na enige tijd hersteld dit soms uit zichzelf en soms nadat ik van tv kanaal wissel. Sinds gisteren is het geluid helemaal weggevallen. De soundbar blijft in de display aangeven "TV Ready", normaliter gevolgd door "TV connected". Dit laatste blijft nu achterwege. Wie kan mij metde oplossing helpen. Vast bedankt.

    Gesteld op 29-1-2015 om 18:36 in forum Samsung HW-F750 Misbruik melden
    • Hallo, de zelfde klacht heb ik ook met de Samsung HW F750. Alles al geprobeerd maar het blijft een probleem.
      Ik heb hem pas 1 maand, dat moet toch niet kunnen!

      Wie weet het antwoord?
      Geantwoord op 18-2-2015 om 22:01

      Waardeer dit antwoord (51) Misbruik melden
    • Hier vandaag het zelfde probleem. Ineens geluid weg en geen tv connect meer mogelijk . OokHeb Bluetooth verbinding met iPhone mogelijk. Eerdere opmerkingen hier waarin staat dat alles binnen 1 meter moet staan is vreemd. Tv verbinding zelfs niet aanwezig. En hoe staat het met de extra multiroom speakers??? Ik ga contacten met Samsung en hopen dat het goed komt. Geantwoord op 9-5-2015 om 23:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • 2 dagen gelden viel bij ons ook opeens het geluid weg en de soundbar bleef ook op TV Ready staan. Samsung gebeld. Medewerker kon mij niet verder helpen. Zei dat ik eerst maar moest proberen een update te doen. Vandaag maar weer gebeld omdat dat ook niet de oplossing bleek te zijn.

      Deze medewerker vroeg na het lezen van mijn vorige contact of hij een test mocht doen. Met de blue tooth van mijn telefoon contact gezocht met de soundbar ( deze wel eerst op BT zetten). Het geluid deed het. Hij gaf aan dat hij het vermoeden had dat het aan mijn HDMI kabel lag. Wat ik eerst raar vond opdat we gewoon TV aan het kijken waren toen het geluid van de soundbar opeens weg viel. Toch een andere HDMI gebruikt, tv en soundbar aan gezet. Vervolgens via source voor tv gekozen en weer opnieuw contact laten maken met de tv. En tot mijn opluchting werd er weer contact gemaakt. Ik weet niet of dit voor andere ook de oplossing is maar probern kan geen kwaad toch.

      Hij gaf me nog als advies mee dat een atm kabel nog mooier geluid zou geven. Dus dat ga ik zeker proberen. Was erg blij met zijn hulp. en dat voor mij het probleem is opgelost. Geantwoord op 7-7-2015 om 19:44

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info