• Als ik mijn dvd blue ray speler (hte-5500) dan zit ik met dr volgende probleem
    Het doet raar hij gaat vsn zelf aux aanzetten vervolgens de hdmi dan weer de dvd
    Ik snap het niet weet iemanf nog iets ????

    Alvast bedankt

    Gesteld op 25-7-2013 om 02:57 in forum Samsung HT-E5500 Misbruik melden
    • k heb dit probleem ook gehad. Na 1 jaar af en aan elende eindelijk een site met een oplossing gevonden. De lade ging constant open en dicht en er werd regelmatig gezocht naar een ander audiokanaal. Het frontpaneel is overgevoelig of iets dergelijks. Via dit forum gelezen hoe dit paneel los te koppelen wasKlik op deze LINK

      Het apparaat was buiten zijn garantie, dus was blij met deze tip :) alleen is dan het blueray systeem alleen via afstandbediening te bedienen. Maar er kan in ieder geval weer normaal tv gekeken worden zo de storende lade en overspringende geluid :D
      Geantwoord op 27-7-2014 om 11:40

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Het touch paneel is dan overgevoelig geworden. Je kunt hem dan door samsung laten repareren of zelf het touch paneel uitschakelen door de bandkabel los te koppelen. Hierdoor blijft het display wel gewoon werken echter de touch screen knoppen niet. Dit kan echter prima alleen met de afstandsbediening.

      Handel dan als volgt; schroef de 4 kruiskopschroeven los aan de achterzijde en schuif de bovenmantel een stukje naar achteren.
      Trek de zijkanten van de mantel voorzichtig een stukje naar buiten en trek hem naar boven er af.
      Nu zie je een witte brede bandkabel met een blauw uiteinde. Trek deze voorzichtig uit de connector.
      Maak nu het frontpaneel los d.m.v de klipjes rondom. Nu zie je in het midden,boven aan, een klein bruin bandkabeltje. Dit is het kabeltje van de boosdoener. Trek deze uit de connector en laat hem los hangen.
      Zet nu het frontpaneel weer terug en wees er zeker van dat alle klipjes weer goed zitten.
      Sluit de witte bandkabel weer aan.
      Leg de bovenmantel weer op het toestel met een centimeter achter en schuif hem naar voren, weer op zijn plek. Let op dat de doorvoer van het snoer niet in de weg zit.
      Schroef de vier schroeven weer op hun plek.

      Nu is het probleem opgelost. Alles werkt nog behalve het touch screen gedeelte.

      Veel succes! Geantwoord op 22-2-2015 om 13:19

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Bij mij hetzelfde. Opgelost inmiddels: achteraan tussen de audioaansluitingen zat middenbovenaan een wit(transparant) stekkertje los, weer aangesloten, klaar! Helpt dit niet, dan juust dit stekkertje ontkoppelen, dan werkt het frontpaneel niet meer op aanraking, maar is het probleem ook over. Geantwoord op 25-6-2015 om 07:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb ook de moed gevonden om het zelf op te lossen en het is gelukt! De kap eraf halen is even spannend, je trekt aan de zijkanten en hoopt dat er niks breekt.... Dan de klemmen frontpaneel losmaken, die zitten dus ook aan de onderkant..! Even een hoop gefriemel, maar uiteindelijk gelukt. De witte bandkabel is bij mij niet los geweest, gewoon even met mijn vingers ertussen en het bruine kabeltje losgetrokken, et voila! Een kind kan de was doen.Toen omgekeerd alles weer vastgemaakt en aangesloten. Groetjes van een blonde griet die het zelluf kan, niet bang zijn, scheelt een hoop geld, want natuurlijk was de garantieperiode al voorbij, en je kunt er anders niets meer mee. Geantwoord op 27-12-2015 om 22:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Eindelijk van het probleem af! Samsung heeft wat betreft een slechte klantenservice want eigenlijk is dit niet de oplossing als je ziet hoeveel mensen hier last van hebben. Maar ik ben blij met deze alternatieve oplossing. Zelfs ik als vrouw kon dit probleem handig oplossen :-) Geantwoord op 2-7-2016 om 21:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info