• Vroeger kon ik een contact toevoegen aan mijn startscherm. Ik koos een contact uit mijn lijst en dan kon ik via "meer" het contact vastkoppelen aan mijn startscherm. Dit lukt mij nu niet meer, ik kan enkel nog wissen, delen en contacten samenvoegen.

    Gesteld op 27-6-2016 om 13:35 in forum Samsung Galaxy S6 edge - SM-G925F Misbruik melden
    • Ondertussen de oplossing gevonden. Scherm tussen duim en wijsvinger samentrekken. Dan verschijnt onderaan "widgets" daar ziet men contacten, dit aanklikken en dan kan men die in het start scherm zetten. Geantwoord op 6-7-2016 om 18:15

      Waardeer dit antwoord (82) Misbruik melden
    • dank je voor je antwoord. maar het gaat mij erom dat ik nu niet meer 1 persoonlijk-contact op startscherm kan zetten , zoals contact van je vrouw/man/kind op startscherm , dit ging voorheen wel, dan verschijnt de foto in het klein onderaan je startscherm. Geantwoord op 7-7-2016 om 11:26

      Waardeer dit antwoord (98) Misbruik melden
    • oh super. Nu heb ik ook alles kunnen vinden.... ook om iconen kleiner te maken. Ik dacht al dat ik bijne een miskoop had gedaan en vond de J5 handiger.... wist niets af van die widgets.... Dankjewel!!! Geantwoord op 9-4-2018 om 09:03

      Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
    • Op mijn vorige LG G 3 kon ik persoonlijke mini foto's op mijn startscherm zetten als kontacten. Zoals mijn vrouw, dochter, zoon, werk etc. Ik kon dan het fotootje aanklikken en kon dan meteen die persoon bellen. Ik bedoel dus NIET het hoortje van de telefoon, masr een kleine foto als pictogrsm ol mijn scherm. In de contacten kon je kiezen om het contact toe te voegen aan je startscherm. Nu heb ik de LG K11 en kan dat niet meer. Waar zit deze optie verborgen, of kan dat bij de LG K11 niet meer? Wie weet hier een oplosding vor? Geantwoord op 10-10-2018 om 22:51

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info