• Hallo, mijn trouwe Note 3 (echt!) is nu kapot. Ik kan hem niet meer opladen, omdat ik de aansluiting van de oplader verpest heb. Paar keer scheef erin. Is er een alternatieve manier om hem nog op te laden. Moet alles overzetten.
  Help

  Gesteld op 6-9-2019 om 03:19 in forum Samsung Galaxy Note 3 - SM-N9005 Misbruik melden
  • Hoihoi
   Probleem had ik ook
   Kan ook niet zonder mijn note3
   Heb nu een andere achterkant, draadloos opladen
   En kan hem nu zonder kabel opladen.
   Heb nu ook een draadloze oplader in de auto
   Hij werkt weer perfect !!
   Succes
   Geantwoord op 27-1-2020 om 09:36

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Hoi je schrijft dat je een andere achterkant hebt, met da a rin een connectie voor draadloos opladen. Daar heb ik wel naar gezocht maar helaas nergens te koop. Waar heb je die wel kunnen kopen dan? Dank Geantwoord op 27-1-2020 om 10:45

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info