• Ik heb een samsung J 1 Hoe kan het dat ik niet op mijn eigen wifi kan en wel ij de buren hij geef bij mij steeds aan dat hij het ipp adres niet kan vinden of verificatiefout met een andere telefoon kan ik er mee op en mijn vrouw heeft de zelfde en geen probleem

  Gesteld op 9-11-2016 om 16:25 in forum Samsung Galaxy J1 SM-J100H Misbruik melden
  • Trek de wifi kabel even uit het stopcontact en doe hem er na 1 minuut er weer in. Zelfde probleem had ik ook. Maar dit heeft mij geholpen. Succes. Geantwoord op 20-11-2016 om 20:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • vermoedelijk heb je telfort als provider dan raad ik je aan om die je telefoon niet ondersteunt.
   dit probleem had ik nl ook Geantwoord op 23-11-2016 om 21:29

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info